...

De beste tassen als je de hond uitlaat

De beste tassen als je de hond uitlaat
4.9
(190)

De beste tassen als je de hond uitlaat

Met een hond in huis heb je de perfecte stok achter de deur om een paar keer per dag naar buiten te gaan. Soms kort en soms wat langer. Soms heb je genoeg aan sleutels in je jaszak maar als je een wat langer rondje gaat lopen is het fijn om je telefoon mee te hebben, uiteraard zakjes om de hondenpoep op te ruimen en misschien nog wel wat meer. Daarom tips welke tassen ideaal zijn om mee op pad te gaan. Als de zon schijnt, maar ook als het een keer regent.

Kleine of grote tassen

Met je handtas op pad gaan, is in de meeste gevallen natuurlijk niet zo handig. Tenslotte wil je je aandacht bij je hond houden en niet bezig zijn met je tas. Heb je een handtas die je ook crossbody kunt dragen, is het een optie je huidige tas te gebruiken maar handiger is het om een echt geschikte tas mee te nemen. Er zijn namelijk ook genoeg echte heren- of damestassen die echt goed geschikt zijn voor het  uitlaten van jouw hond.

Hoe groot je tas moet zijn is afhankelijk van hoeveel je meeneemt en dat hangt vaak weer samen met hoe lang je gaat lopen. Wil je echt een lange wandeling maken, is het fijn om naast je telefoon en sleutels ook een flesje water, je portemonnee en bijvoorbeeld papieren zakdoekjes mee te kunnen nemen. In de zomer (maar som ook in de lente al) is het goed om zonnebrandcrème in je tas te hebben. Zo wordt je nooit verrast.

Heuptasjes of een crossbody

Hoe groot je tas moet zijn, hangt dus een beetje van jouw behoefte af. Tassen zijn er in diverse maten.

Voor een klein rondje is een heuptasje of kleine crossbody vaak al genoeg. Deze zijn er in heel veel verschillende modellen. Een super praktisch is de Fjälräven Kanken Hip Pack, een speels maar praktisch klein tasje dat je zo rondom je heupen klikt. De stof kan tegen een stootje en het formaat is niet te klein en niet te groot, precies goed dus. Fijn is ook het een binnenvak voor je portemonnee en de sleutelclip zodat je je sleutels niet kunt verliezen. Verder heeft het tasje aan de buitenkant twee vakken met rits zodat je alles goed kunt opbergen.

Waterdichte tassen

Ga je een langere wandeling maken maar ben je niet zeker van het weer? Kies er dan voor om een waterdichte rugzak mee te nemen. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende merken die deze in het assortiment hebben. Denk aan de mooie rugzakken van Rains bijvoorbeeld. Stijlvol en je weet zeker dat alles wat er in zat, droog aan komt. Rains staat al jaren bekend om de rugzakken geinspireerd op een klimaat als het onze. Maar ook Burkely heeft met bijvoorbeeld de Rain Riley Cross Bodypack een hele mooie rugzak gecreëerd die wel een buitje kan trotseren. Net zoals de merken Ucon en Lefrik. Keuze genoeg dus.

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 4.9 / 5. Aantal beoordelingen: 190

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!