...

Tips om een ​​huis te huren waar honden zijn toegestaan

Tips om een ​​huis te huren waar honden zijn toegestaan
5
(17)

Tips om een ​​huis te huren waar honden zijn toegestaan

Wanneer je klaar bent om een ​​nieuwe woonplek te vinden, wil je misschien je huisdier meenemen. Het kan echter moeilijk zijn om woningen te vinden die huisdieren accepteren, vooral honden. Hier kunnen ze verschillende redenen voor hebben. Ze denken dat je hond hun woning kan beschadigen. Daarnaast kan het geluid van je honden de buren storen.  Om deze redenen is het moeilijk om een ​​huisdiervriendelijke huurwoning te vinden. Gelukkig zijn er verhuurders die wel huisdieren toestaan. Je moet alleen goed zoeken. Ben je op zoek naar een rent in Amsterdam? Kun je niet leven zonder je huisdier? Lees de onderstaande tips om een ​​woning te vinden waar huisdieren zijn toegestaan!

Online zoeken

De ontwikkeling van technologie stelt je in staat om gemakkelijker een huurwoning te vinden. Je hoeft alleen maar naar de websites te gaan en de locatie en het type onroerend goed in te voeren dat je nodig hebt. Sommige online platforms zijn uitgerust met een speciale functie om het resultaat te filteren. Gebruik dit filter om een ​​huis te vinden waar je je honden mee kunt nemen. Het is ook mogelijk om hulp te vragen aan makelaars. Zij kunnen je helpen bij het vinden van een huisdiervriendelijk huis aangezien ze een groot netwerk hebben.

Tips om een ​​huis te huren waar honden toegestaan zijn

Loop door buurten

Je kunt in bepaalde gebieden rondlopen om een ​​huis te huur te vinden. Je kunt ook met de lokale bevolking praten om te vragen naar huurwoningen in dat gebied. Vraag je vrienden, familieleden en buren of ze iemand kennen die huizen verhuurt in het gebied waar je naartoe wilt verhuizen. Bovendien kun je praten met de lokale gemeenschappen. Ze moeten weten bij welke accommodatie huisdieren zijn toegestaan. Verder is het ook een goed idee om contact op te nemen met de dierenbescherming die het gebied bedient waar je naartoe wilt verhuizen. Deze organisatie kan enkele aanbevelingen doen over appartementen of huizen te huur waar huisdieren zijn toegestaan. Vergeet niet de plaatselijke krant te raadplegen. Wie weet vind je een advertentie over een huis te huur waarin je huisdieren mag vervoeren.

Onderhandelen met de verhuurder

Wanneer de verhuurder je huisdieren niet accepteert, kun je hem om de reden te vragen. In principe is er volgens de wet geen huisdierverbod, maar ze kunnen zich zorgen maken over huisdieren vanwege mogelijke schade en verstoring. Daarnaast kunnen ze twijfelen over de gezondheidstoestand van je huisdieren. Als de verhuurder om gezondheidsredenen niet van huisdieren houdt, kun je hem een ​​verklaring van de dierenarts overleggen. Je kunt laten zien dat je huisdier gezond is. Als de verhuurder zich zorgen maakt over de mogelijke schade aan het meubilair en andere items in het pand, kun je proberen om een huisdier garantie aan te bieden. Je kunt de verhuurder vertellen dat je verantwoordelijk bent voor de schade die je huisdieren veroorzaken. Neem deze verklaring op in de huurovereenkomst. Wanneer je deze tips volgt, kan de verhuurder het verzoek om een ​​huisdier gunstig te beoordelen. Als de verhuurder akkoord gaat met dit aanbod, kun je gelukkig leven met je huisdieren.

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 5 / 5. Aantal beoordelingen: 17

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!