...

Vrouwen en Honden in zestien verhalen

Vrouwen en honden
3
(1)

Vrouwen en Honden in zestien verhalen – voorvallen en verbazingwekkende gebeurtenissen

Vandaag (12 mei 2018) verschijnt de bundel ‘Vrouwen & Honden’! In zestien verhalen, vertellen evenzoveel vrouwen over de bijzondere voorvallen en verbazingwekkende gebeurtenissen die zij hebben meegemaakt met honden.

Waargebeurde feiten

Het zijn stuk voor stuk verhalen die de mooie relatie tussen mens en hond benadrukken. Wat de beschreven avonturen met elkaar gemeen hebben, is dat zij een verrassend beeld geven van een aantal zeer uiteenlopende situaties waar hondenbezitters in terecht kunnen komen. Initiatiefnemer en auteur Marianne van Buitenen: “De bundel is een aangevulde versie van het eerder verschenen ‘Vrouw & Hond uit 2010. Nu zijn de verhalen gebaseerd op reële personen en waargebeurde feiten en dat maakt deze bundel zo bijzonder. ”

Van Buitenen koos er voor om de opbrengst van ‘Vrouwen & Honden’ te doneren aan de Stichting Haags Dierencentrum. Een prachtig initiatief waar het Haagse dierencentrum vanzelfsprekend bijzonder blij mee is.

Van Buitenen schreef eerder de boeken ‘2050’, waarin zij haar lezers een toekomst laat zien waarin de natuur rechten heeft gekregen, cannabis volledig is gelegaliseerd en de bio-industrie is afgeschaft, en het bijzondere en mysterieuze ‘Mijn naam was Sylvia’.

De bundel is binnen enkele dagen bij de boekhandel en de bekende onlineshops te bestellen en via: www-mijnbestseller-nl

cover vrouwen en honden

Het boek

Vrouwen & Honden – 16 vrouwen – 16 waargebeurde hondenverhalen
In deze verhalenbundel vertellen zestien vrouwen over de avonturen die zij hebben meegemaakt met honden. De verhalen zijn gebaseerd op reële personen en waargebeurde feiten.

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 3 / 5. Aantal beoordelingen: 1

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!