...

De basiscursus is het vervolg van de puppycursus

temperatuur bij een hond
4.5
(4)

Het vervolg op de puppycursus

De basiscursus is het vervolg van de puppycursus. Uw hond zal ongeveer 6 maanden oud zijn bij de start van de basiscursus en zal volwassener en eigenzinniger gedrag gaan vertonen. De nadruk van de basiscursus zal worden gelegd op het optimaliseren van de relatie tussen u en dat van uw hond.

Door veel met uw hond te ondernemen blijft u bouwen aan een goede vertrouwensband. Uw hond zal gaan puberen en vertoont misschien ongewenst gedrag. Doordat u uw hond leert begrijpen en invloed kan uit oefenen op zijn gedrag kunt u hem zo eenvoudig mogelijk naar het gewenste gedrag begeleiden. De cursus begeleider helpt u het gedrag van uw hond te begrijpen en zal u aanwijzingen en tips geven.

Er zal aandacht worden besteed aan de basisoefeningen, deze zullen worden herhaald en uitgebreid worden. Denk hierbij aan oefeningen als: Aandacht vragen van de hond, het komen op commando, blijf of wacht en het commando naast.

Tips:

vinkDe basisoefeningen worden herhaald en uitgebreid
vinkKies een cursus die gebaseerd is op het belonen van goed gedrag.
vinkUw lichaamstaal en houding zijn van invloed op het gedrag van uw hond.
vinkBlijf bouwen aan een goede band, die gebaseerd is op vertrouwen en wederzijds respect. Gewoon anders omgaan met je hond.

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 4.5 / 5. Aantal beoordelingen: 4

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!