...

Gratis af te halen want wij zijn de hond moe

Hond beu gratis af te halen
3.2
(37)

“Gratis af te halen, wij zijn de hond moe. Wij zijn ook geen onmensen om haar naar het asiel te brengen, wie eerst komt krijgt haar mee” Dit bericht verscheen donderdag 1/12/2016 online op facebook.

Een paar uur na het posten van dit bericht waarbij ze Missy de hond moe waren, kreeg het gezin uit Ledegem bakken kritiek over zich heen. Verschillende facebookgebruikers lieten weten dat ze de dierenbescherming zouden inschakelen om orde op zaken te stellen.

Uiteindelijk haalde de vzw Hondenpootjes in Nood de hond op. Missy beet alles kapot en dat was dan ook de druppel die de emmer deed overlopen. Als pup was Missy al eens afgestaan door een paar andere gezinnen die om dezelfde reden haar afstonden ter adoptie, schrijft bezielster Brigitte Van Liefferinge op Facebook. Niemand wilde haar houden omdat ze alles kapot beet.

Echt subtiel van de eigenaars was het niet om dit op deze manier te posten, vzw Hondenpootjes in Nood zal nu een geschikt gezin zoeken voor Missy.  Dit is een echte lieve hond dat heel goed met kinderen kan omgaan, wel met een paar minpuntjes waar de nieuwe eigenaars moeten rekening mee houden. Zeker is dat ze goed zal terecht komen in het passend gezin zegt Brigitte.

 

Hond beu gratis af te halen

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 3.2 / 5. Aantal beoordelingen: 37

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!