...

Hond vermist van Kate Spicer – Bestseller Boek

Hond vermist van Kate Spicer - Bestseller
4.9
(33)

Hond vermist van Kate Spicer – Bestseller

Op 19 januari verschijnt bij HarperCollins Holland het boek “Hond vermist van Kate Spicer”.

Het boek gaat over een vrouw van middelbare leeftijd (Kate) die orde probeert te brengen in haar ontspoorde leven. Wanneer ze een hond Wolfy adopteert, redt de pluizige hond haar van zichzelf. Maar als Wolfy verdwijnt is Kate in alle staten, en ze is vastbesloten hem terug te vinden. In de zoektocht naar Wolfy omarmt Kate de hulp van bloggers, nachtelijke joggers, helderzienden en beroemdheden. Haar relatie en haar verstand worden tot het uiterste gedreven en zetten haar aan het denken over haar toekomst.

Hond vermist is een opwindend verhaal dat het beeld vertelt van een modern vrouw en een eeuwig mysterie van de relatie tussen mens en hond.

Over de auteur van dit boek – Hond vermist

Kate Spicer is een populaire Britse journalist (The Sunday Times, The Times, Daily Mail en Vogue) en documentairemaker die lifestyle en cultuur op een eerlijke en grappige manier behandelt. Soms zelfs iets té eerlijk. Dankzij haar muze, haar hond Wolfy, werd ze een Sunday Times-bestsellerauteur.

Over Hond vermist:

‘Hond vermist is een van de favoriete boeken van het jaar. Spicer schrijft als een droom, en de inkijk in haar wereld en haar plaats daarin voelt als een daad van vrijgevigheid jegens de lezer. Je zult het geweldig vinden.’ India Knight, The Sunday Times

Sunday Times top 10-bestseller
Heerlijke feelgoodroman vol humor
Everyone else said: ‘It’s just a dog, get over it. But it’s never just a dog’
Binnenkort te zien op Netflix

Voor de liefhebbers van honden en boeken.., dit boek is verkrijgbaar in de Standaard boekhandel via deze link. Afhalen of online bestellen is mogelijk.

Hond vermist– Kate Spicer – HarperCollins – ISBN 9789402706284 – paperback € 17,50 – ook verkrijgbaar als e-book

 

Hond vermist van Kate Spicer - Bestseller

 

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 4.9 / 5. Aantal beoordelingen: 33

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!