...

Vakantie dichtbij in Frans Vlaanderen

Vakantie dichtbij maison terranova
4.9
(72)

Vakantie dichtbij in Frans Vlaanderen.

Vakantie dichtbij, in het rustige Rety (departement Pas de Calais) vinden we Maison Terra Nova. Deze table d’hôtes serveert een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een verfijnde driegangenmenu. De vier, recent vernieuwde, kamers dragen dan ook bij tot een gezonde nachtrust.

Op vakantie met je hond

Honden zijn toegelaten! Het is altijd niet gemakkelijk je hond thuis te laten tijdens een vakantie. Neem gewoon je hond mee. Jerommeke, de New Foundlander van Maison Terra Nova houdt van bezoekers en vooral als ze viervoetig zijn. Honden zijn zelfs welkom bij het ontbijt of avondmaal, tenminste als ze de andere gasten niet storen.

Tijdens de “indéfiniment” (lock-down in Frankrijk) hebben Sandra en Geert niet stilgezeten. Ze hebben een moestuin van ongeveer 260 m2 aangelegd. Aardappelen, tomaten, kolen, erwten, prei, uien, sla, … teveel om op te sommen. Al deze bio-groentjes worden door Sandra omgetoverd tot de lekkerste gerechten. Inderdaad; “la mama” aan het vuur. Sandra geeft aan haar gerechten haar eigen toets en houdt ook rekening met de wensen van de gasten.

Lekker eten, wandelen en fietsen

Om de calorietjes van het heerlijke eten te compenseren, kan men in de regio mooie wandelingen of fietstochten maken. Deze zomer zal Maison Terra Nova ook twee e-bikes ter beschikking hebben.

De regio is heel divers. Het binnenland verbergt groene bossen en meertjes (marais) en aan de kust vind je prachtige natuurstranden waar de hond vrij kan lopen. Aan zee moet je wel met de getijden rekening houden. Ook hiervoor staan de uitbaters klaar om informatie te verstrekken. Wie graag steden en musea bezoekt, is hier ook aan het goede adres.

De kust van Noord-Frankrijk

De kust van Noord-Frankrijk is erg uitgestrekt. Het perfecte terrein om te strandzeilen of om met de hond en kinderen te spelen. Wanneer je vanuit Calais richting Boulogne-sur-Mer rijdt komt je langs Wissant en Audresselles, twee kleine vissersdorpjes die je echt moet gezien hebben.

Eens je hier bent, weet je waarom Sandra en Geert Vlaanderen hebben ingeruild voor dit stukje Frankrijk.

Deze verborgen parel heeft (momenteel) nog kamers vrij voor de zomer. Wacht echter niet te lang want de boekingen beginnen vlot binnen te komen.

Voor meer info over deze prachtige vakantiebestemming, surf naar Maison Terra Nova en vergeet niet, Honden zijn toegelaten, dus samen uit, samen thuis.

Adres:

Maison Terra Nova
17/3 rue Victor Hugo
62720 Rety (Frankrijk)
+33 3 21 92 40 96
Via Facebook: https://www.facebook.com/maisonterranova.fr

Vakantie dichtbij maison terranova tuin

Vakantie dichtbij maison terranova calais

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 4.9 / 5. Aantal beoordelingen: 72

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!