...

Bed & Breakfast waar honden welkom zijn

Bed & Breakfast waar honden welkom zijn - Maison Terra Nova Geert Sandra en Jerommeke

Geert, Sandra en Jerommeke

3.8
(10)

Geert, Sandra en Jerommeke starten een Bed & Breakfast in Frankrijk waar honden welkom zijn

Bossen, zee, strand, uitzonderlijke mooie wandelroutes, samen genieten met je hond… wat kan je nog meer wensen tijdens een vakantie met hond…? Lekker eten natuurlijk ! Geert is van opleiding kok en kan best zijn mannetje staan in de keuken. Veel is er bio en komt rechtstreeks uit de eigen tuin.

Geert en Sandra zijn twee hondenliefhebbers die zich nu “trotse uitbaters” van een Table d’hôtes in Frankrijk mogen noemen. Honden zijn zeker welkom. “Zo is er een loopweide en een plasweide voorzien. Op deze manier moeten honden en hun baasje zich niet ongemakkelijk voelen uit schrik voor een ongelukje”, alles is voorzien zeggen Geert en Sandra, bijgestaan door hun hond “Jerommeke”, een prachtige Newfoundlander.

In de ochtend kan er genoten worden van een uitgebreid ontbijt en ’s avonds is er een lekkere driegangenmenu voorzien. Zelfs voor honden die rauwe voeding lusten hebben we een portie vers vlees klaar staan.

De kust van Noord-Frankrijk is erg divers uitgestrekt. Het perfecte terrein om te strandzeilen of om met de hond en kinderen te spelen. Wanneer je vanuit Calais richting Boulogne-sur-Mer rijdt komt je langs Wissant en Audresselles, twee kleine vissersdorpjes die je echt moet gezien hebben. De Bed & Breakfast van Geert en Sandra ligt in Rety, dit is een gemeente in het Franse departement Pas-de-Calais (regio Hauts-de-France).

Adres:

Maison Terra Nova
17/3 rue Victor Hugo
62720 Rety (Frankrijk)
+33 3 21 92 40 96
Via Facebook: https://www.facebook.com/maisonterranova.fr

Bed & Breakfast Maison Terra Nova

Omgeving Bed & Breakfast Terra Nova

Omgeving Bed & Breakfast Terra Nova

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 3.8 / 5. Aantal beoordelingen: 10

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!