...

Wandelroutes in Overijssel

Wandelroutes Overijssel
1.4
(7)

Wandelroutes in Overijssel

Lopen met uw hond in de natuur, provincie Overijssel

In de provincie Overijssel zijn meerdere officiële hondenlosloopgebieden aanwezig. Daarnaast is het een zeer mooie provincie om een keer met de hond te bezoeken. De provincie Overijssel heeft een aantal zeer mooie riviertjes en beken. Twee mooie wandelgebieden zijn o.a. Hengelo en de Lutte.

Overijssel, De Lutte

In Lutterzand bij Lutte is echter wel een gebiedje waar u uw hond los mag laten lopen. Het losloopgebied vindt u aan de Dinkel. Voordat u het losloopgebied kunt bereiken dient u aangelijnd – langs een zeer mooie route- langs de Dinkel te lopen. De route naar het losloopgebied staat op paaltjes aangegeven. Door de prachtige natuur, is het wandelen in dit gebied erg populair. Het kan dus druk zijn.

Overijssel, Hengelo

Twee zeer grote vijvers tegenover de ikea van Hengelo zijn uitermate geschikt als wandelgebied voor de hond. Het gehele jaar zijn de twee vijvers toegankelijk voor u en uw hond.

Overijssel, Hellendoorn

Een losloopgebied voor uw hond dat een aantal vierkante kilometers groot is. Het hondenlosloop gebied loopt van Hellendoorn tot aan Nijverdal.

Uw hond kan niet de gehele route loslopen, maar op de plaatsen waar dit is toegestaan, staat dit netjes aangegeven. De route kunt u beginnen bij het restaurant de Uitkijk.

Overijssel, Twickel

Deze hondenroute is het gehele jaar toegankelijk voor u en uw hond. De Twickel is een landgoed en kent twee losloop plaatsen voor de hond. Aan de Bornse zijde treft u een bosgebied waar de hond los mag lopen. Het tweede losloopgebied is het parkgebied tegenover landgoed de Twickel.

Het landgoed kunt u vinden op Twickelerlaan 6 te Delden.

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 1.4 / 5. Aantal beoordelingen: 7

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!