...

Wandelroutes Utrecht

Wandelroutes Utrecht
5
(1)

Wandelroutes Utrecht

Met de hond wandelen langs grote plassen, provincie Utrecht

De provincie Utrecht kent veel sloten en wateren. Ideaal voor u en uw hond. Enkele routes die wij voor u hebben beschreven zijn, Bilthoven, Nieuwegein, Vianen en Wijk bij Duurstede.

Heidepark, Bilthoven

In Bilthoven vindt zich het Heidepark. Een mooi gebied vlakbij de Soestdijkseweg. Het gebied is het gehele jaar toegankelijk voor u en uw hond. Tevens mag uw hond hier loslopen. Er is een plas aanwezig, voor het zwemplezier.

Nedereindse plas, Nieuwegein

Vroeger was de Nederiendse plas een stortplaats voor puin en afval. Hierdoor is de naam ‘Put van weber’ ontstaan, zoals het gebied ookwel genoemd wordt. Enkele jaren terug is men gestart met sanering en herinrichting.

Tegenwoordig is de Nedereindse plas dan ook een mooie grote recreatielas, waar u veel plezier kunt beleven met uw hond. Het gebied is het hele jaar toegankelijk.

Plas middelwaard, Vianen

Plas middelwaard, ookwel Vianense Plas genoemd is een zandafgraving. Het gebied is het hele jaar open. De plas middelwaard is te vinden aan de A2, afslag 11, Vianen.

Gravenbol, Wijk bij Duurstede

Gravenbol is een mooi en leuke recreatieterrein voor de hond. Op het eerste deel van Gravenbol mogen honden loslopen. Ook is het mogelijk voor de hond om te kunnen zwemmen. Doordat het niet heel erg diep is, is deze plek ook geschikt om uw hond te leren zwemmen.

Daarnaast bevindt zich een groot grasveld met picknickbankjes. U kunt hier het hele jaar terecht.

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 5 / 5. Aantal beoordelingen: 1

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!