...

Lange wandelingen in de natuur: goed voor hond en baasje

Lange wandelingen in de natuur: goed voor hond en baasje
5
(56)

Hier kun je mooie wandelingen maken met je hond

Wil je graag lange wandelingen in de natuur maken met je hond? Lekker wandelen in de natuur is zowel goed voor hond als baasje. Trek dus lekker je Teva sandalen of wandelschoenen aan en ga naar een fijn natuurgebied. Wij hebben enkele natuurgebieden voor je op een rijtje gezet waar je optimaal met je hond kunt wandelen. Lees snel verder en ontdek de natuurgebieden waar je de mooiste wandelingen met je hond kunt maken.

Boswachterij Grolloo in Drenthe

Boswachterij Grolloo in Drenthe is een prachtige plek om te wandelen met je hond. in het Noordoosten mag de hond geheel loslopen, hetzij je hond wel goed opgevoed moet zijn en goed moet kunnen luisteren. Wanneer hier sprake van is, is dit het perfecte gebied om samen met je hond te wandelen als de temperaturen wat aangenamer zijn.

Het zandbos op de Veluwe

Trek comfortabele wandelschoenen van Lowa aan en ga met je hond naar het zandbos op de Veluwe. In deze mooie bossen kun je perfect wandelen met je hond. Honden mogen hier het hele jaar door loslopen. Loop je de witte, blauwe of gele route dan mag de hond de hele route loslopen en kunnen jullie samen van de prachtige natuur genieten.

Middelwaard in Vianen

Middelwaard in Vianen is tevens een prachtig wandelgebied. Je kunt hier lekker om de plas heen lopen. Ook mag je hond hier het hele jaar door loslopen. Via de snelweg kun je het gebied goed bereiken. Let wel op dat je je hond bij de parkeerplaats en op het recreatiestrand aangelijnd hebt. Hier mag je hond namelijk niet loslopen.

Het strokelbos in Harderwijk

Ook een zeer mooie omgeving is het strokelbos in Harderwijk. Hier mogen honden lekker loslopen. Je kunt dit bos vinden aan de zuidwestkant van de Leuvenumseweg (N302). Het strokelbos is vrij uitgestrekt en reikt van de Plaggenweg tot aan dierenasiel De Ark. Het strokelbos gaat in het zuidwesten over in het Ermelose bos. Zeker de moeite waard om eens te gaan wandelen.

Het Leenderbos in Heeze-Leende

Het Leenderbos in Heeze-Leende is een mooi wandelgebied om te bezoeken. Jouw hond mag hier lekker los lopen, rennen en spelen. Je vindt hier prachtige uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en vennen. Het Leenderbos heeft een uniek karakter en je zal er meteen de overheerlijke geur van naaldbomen ruiken. Een geweldig gebied om te bezoeken met jouw hond!

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 5 / 5. Aantal beoordelingen: 56

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!