...

Wandelroutes in Gelderland

gelderland
2
(1)

 

Wandelroutes Gelderland

Wie graag op stap gaat met de hond moet zeker deze wandelroutes in Gelderland eens bekijken.

Lopen met uw hond in de natuur, provincie Gelderland

De recreatieplassen in de provincie Gelderland worden beheerd door de RGV. In het hoogseizoen mogen de honden alleen aangelijnd de gebieden betreden. Het hoogseizoen loopt van 1 mei tot en met 16 september. In het laagseizoen is het wel toegestaan om de hond op enkele gebieden los te laten lopen. Deze streek heeft heel wat mooie wandelroutes.

Gelderland, Beuningen

De groene heuvels te Beuningen kent een mooie plas. De wandelroute om de plas is zo’n 2,5 km lang. Tijdens de ronde loopt u langs een mooie over, bomen en grasvelden. De ronde kan uitgebreid worden, door een kleine vijver ernaast mee te nemen.

Gelderland, Ermelo

Het zandstrand bij Ermele (strand Horst) gelegen aan de A28, afslag 11. De lengte van het strand is 2 km. Ideaal om lekker uit te waaien, samen met de hond.

Gelderland, Heerderstrand

Het Heerderstrand te Heerde ligt midden in de bossen. U kunt de plas bereiken door op de A50 afslag 29 te nemen. Een wandeling is zo’n 2,5km lang. Tevens is er aan de overkant een losloopgebied aanwezig genaamd, het Zwolsche bos.

Gelderland, Voorst

Het wandelgebied bij Voorst is een aanrader! Een zeer mooi gebied met een wandelroute van zo’n acht kilometer. Tijdens de wandeling in het recreatiegebied, komt u gras- en zandoevers tegen. De hond kan op alle plekken in het water spelen.

Bij het bruggetje is de route van acht kilomter in te korten tot 5,5 kilometer.

Gelderland, Voorthuizen

Een redelijke plas met grillig gevormde overs. Het overgrote deel van de oevers is bebost. Het wandelgebied vindt u gelijk naast de A1, afslag 16.

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 2 / 5. Aantal beoordelingen: 1

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!