...

De mooiste foto’s van je hond afdrukken op een canvas

de mooiste fotos van je hond afdrukken op een canvas watercolour-4751352_1280
5
(53)

Laat de mooiste foto’s van je hond afdrukken op een canvas

Bij het bekijken van je nieuwe hond in diens nestje of bijvoorbeeld het asiel, zal je vrijwel meteen verliefd zijn op het dier. Je kunt niet wachten tot het moment waarop je de hond mee naar huis mag nemen! Zeker wanneer je voor een puppy kiest, breekt er een fase van opvoeden, heel veel spelen en vooral genieten aan. Houd er hierbij rekening mee dat je nieuwe hond ontzettend hard groeit. Een goede reden om zeker in de eerste periode ontzettend veel foto’s en video’s van het dier te maken. Zo heb je de mogelijkheid deze eerste momenten met je nieuwe viervoeter later nog eens te herbeleven.

Wat doe jij met de foto’s die je van je huisdier of bijvoorbeeld kinderen maakt? Zet je ze op een externe harde schijf, laat je ze op je telefoon staan of kies je voor het afdrukken van deze beelden? In dat laatste geval kan een foto afdrukken op canvas het overwegen waard zijn. Hang de foto op aan de wand in de woonkamer, in het trapgat of bijvoorbeeld in de hal van je woning. Het maakt een ruimte persoonlijk en tovert een lach op je gezicht, iedere keer als je de foto bekijkt.

Canvas van de verschillende levensfasen van je hond

Niet alleen is het leuk om een foto van je nieuwe hond als puppy op een canvas af te laten drukken. Breid de collectie met foto’s verder uit, naarmate je hond ouder wordt. Zo kun je bijvoorbeeld voor drie of vier verschillende doeken kiezen, ieder horend bij een fase uit het leven van het dier. Daarbij is een collage van meerdere foto’s soms mooier, wat speelser dan een losse foto aan de wand. Aanbieders van de mogelijkheid om foto’s op canvas af te drukken bieden deze doeken vaak in verschillende formaten aan.

Tip: geef het geheel een luxe uitstraling door een canvas te combineren met een bijpassende witte of zwarte lijst.

Maak periodiek een fotoboek met foto’s van je viervoeter

Niet alleen het afdrukken van een foto op canvas is het overwegen waard, wanneer je een nieuwe hond hebt. Maak eens in de zoveel tijd een fotoalbum met de foto’s die je door de tijd heen van je viervoeter gemaakt hebt. Het is ontzettend leuk om momenten op een later moment nog eens te herbeleven, of om de foto’s te delen met vrienden en familie. Het is zonde om foto’s op je telefoon of computer te laten staan.

de mooiste fotos van je hond afdrukken op een canvas watercolour-4751352_1280

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 5 / 5. Aantal beoordelingen: 53

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!