Geschikt hondenspeelgoed

honden-spelen-met-koorde
3
(2)

Hondenspeelgoed, wat is de hond zijn keuze ?

Een hond of puppy zal zich zonder hondenspeelgoed snel vervelen. Zorg ervoor dat je hond nu en dan nieuw hondenspeelgoed krijgt.

Er zijn veel verschillende soorten hondenspeelgoed te vinden, maar waar moet u op letten bij de aankoop ervan.

Hondenspeelgoed is voor honden heel erg belangrijk. Het stimuleert de motoriek en hersenen van je hond. Het zorgt er ook voor dat je hond zich niet verveelt op het moment dat u er even niet bent. Ook als je even geen tijd hebt, is aangepast speelgoed een optie. Er zijn fantastische speeltjes verkrijgbaar. Maar u moet er wel zeker van zijn dat het hondenspeelgoed dat u koopt veilig en geschikt is.

hondenspeelgoed

Kies het hondenspeelgoed zorgvuldig uit. Het moet stevig zijn en mag niet bij de eerste keer dat hij zijn tanden erin zet kapot gaan. Er mogen geen kleine onderdelen aanzitten die je hond gemakkelijk kan inslikken. Een aantal soorten speelgoed hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Piepspeeltjes het hondenspeelgoed waar honden gek op zijn

hondenspeelgoedPiepspeeltjes zijn vaak van rubber. Hier kunnen honden erg veel plezier aan beleven. Ze vinden het erg leuk om er achteraan te rennen en er net zo lang op te bijten tot het niet meer piept. U zou zich kunnen gaan ergeren aan het eindeloze gepiep. Voor de hond is het echter een fantastisch speeltje. Het is daarom geschikt voor als u weg bent en hij zichzelf moet vermaken. Let er wel op dat het speeltje niet te klein is, anders zou hij het kunnen inslikken.

hondenspeelgoed - honden-spelen-met-koorde

Touw

Er bestaat speciaal hondentouw waar uw hond enorm lang plezier van kan hebben. Hij kan erop bijten en kauwen en het is tevens goed voor zijn gebit. Op deze manier houdt de hond zijn geest en gebit gezond.

Rubber bot

Een rubber bot is leuk voor de hond om op te kauwen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ze zijn van sterk materiaal gemaakt en gaan hierdoor lang mee.

Tennisbal en frisbee

Leer je hond apporteren, dit kan je doen voor de fun of in wedstrijdverband. De tennisbal en frisbee zijn enorm leuk voor de hond om te apporteren. Deze speeltjes zijn ook leuk als u naar het strand of grasveld gaat. De hond kan zijn energie kwijt door achter de bal of frisbee aan te rennen.

Meer hondenspeelgoed:

Ballenwerpers
Hondenballen
Hondenspeelgoed in latex
Knuffels
Pluch speelgoed
Puzzels – Interactief
Vulbaar speelgoed
Waterspeelgoed
Bekijk alle hondenspeelgoed via www.diezoo.com

Tips:

vinkKoop speelgoed van goede stevige kwaliteit
vinkEr mogen geen kleine frutsels aanzitten
vinkHet speelgoed mag niet te klein zijn. Anders kan hij het inslikken en ergens blijven vastzitten

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 3 / 5. Aantal beoordelingen: 2

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!