...

Duitse Dog puppy opvoeden tot volwassen hond

Duitse Dog puppy
5
(97)

Puppy’s zijn veel werk, maar ze zijn ook erg leuk. Het is belangrijk om de basis te kennen over het opvoeden van een Duitse Dog-puppy.

Duitse Dog puppy opvoeden

Duitse Doggen staan ​​bekend als grappige, vrolijke honden met veel persoonlijkheid. Maar volgens kenners die het meeste van het ras weten, kunnen ze ook een uitdaging zijn. Duitse Doggen groeien uit tot een van de grootste hondenrassen en hebben hun eigen persoonlijkheidskenmerken, gezondheidsproblemen, gedragsproblemen en zorgvereisten. Hoe meer u weet over het opvoeden van Duitse Dog puppy ‘s voordat u ze aanschaft, hoe beter u voorbereid bent om de beste eigenaar te worden en uw nieuwe Duitse Dog puppy te helpen uitgroeien tot een vriend voor het leven. Hier zijn zeven tips voor het opvoeden van Duitse Dog puppy ’s die u en uw nieuwe pup zullen helpen om op de goede weg te komen.

Benchtraining van de Duitse Dog puppy

Zodra u uw Duitse Dog puppy mee naar huis neemt, moet de training beginnen. Uw nieuwe puppy heeft geen idee wat goed en wat verkeerd is wanneer hij in zijn nieuwe wereld begint. Het is aan jou om hem les te geven en de beste manier is om te beginnen met bench training. Je puppy in een bench stoppen heeft vele doelen, waaronder te voorkomen dat hij in delen van het huis komt waar je niet wilt dat hij gaat, maar ook om uit de problemen te komen. Het zal ook helpen bij verlatingsangst die veel voorkomt bij puppy’s. Het geeft je puppy een gevoel van veiligheid om in een bench te zitten. Ze leren zo van deze plaats te houden.

Speel niet ruw met uw Duitse Dog puppy

Ruw spelen als puppy mag dan schattig zijn, maar naarmate je Duitse Dog uitgroeit tot een volwassene hond, en zijn volledige gewicht en lengte krijgt, zal ruw spelen niet zo leuk zijn als hij je overmeestert. Leer uw Duitse Dog-puppy hoe hij op een rustige manier met speelgoed moet spelen, zodat hij zijn grenzen en beperkingen leert kennen. Ze beseffen niet hoe groot ze zijn en ruw spel kan leiden tot blessures van beiden.

Oefening, oefening en nog eens oefening

Duitse Dog puppyDuitse Doggen hebben veel beweging nodig omdat ze een groot hondenras zijn. Ze zijn niet bedoeld om opgesloten in een huis te blijven en op de bank te liggen. Grote honden hebben veel energie te besteden en als ze het niet krijgen, is kattenkwaad de typische weerslag. Begin op jonge leeftijd met een regelmatige en dagelijkse trainingsroutine, zodat hij weet wat hij elke dag kan verwachten. Zo voorkom je aanleg voor angst.

De Duitse Dog puppy zorgvuldig voeren

De gezondheid van uw puppy is zo belangrijk en het begint bij het voeren van uw puppy. Er is veel hondenvoer dat veel eiwitten en vetten bevat, wat te veel kan zijn voor een opgroeiende Duitse dog. Praat met uw dierenarts over het beste dieet en voedingsadvies voor uw puppy. Door hem vanaf het begin op het juiste dieet te houden, zal hij uitgroeien tot een gelukkige, gezonde volwassene.

Houd de Duitse Dog puppy tevreden met kauwspeeltjes

Je nieuwe Duitse Dog puppy zal na enkele maanden tandjes krijgen naarmate hij groeit. Net als menselijke baby’s hebben puppy’s veel kauwspeeltjes nodig om ze bezig te houden en om door de ongemakkelijke fase van tandjes door te komen. Zo leert uw puppy ook waar hij op mag kauwen.

Leer basiscommando ’s aan je Duitse Dog puppy

Uw puppy moet basiscommando’s leren, zodat u hem onder controle kunt houden en goede gedragspatronen kunt ontwikkelen. Met basiscommando’s kunt u ook uw positie in de roedel bepalen.

Comfortabele autoritten

U zult uw Duitse Dog waarschijnlijk om verschillende redenen en op verschillende tijdstippen in de auto vervoeren. Uitstapjes naar de dierenarts, het hondenpark of gewoon een ritje voor de lol, kunnen traumatisch en beangstigend zijn voor een hond als ze niet gewend zijn om in een auto te rijden. Begin in de beginfase met korte ritjes in de auto om hem te laten wennen aan een afgesloten omgeving. Elke dag een korte rit rond het blok zal hem helpen om kennis te maken met autoritten en zal helpen voorkomen dat reisziekte een probleem wordt.

Het opvoeden van uw Duitse Dog puppy begint met een goede training vanaf het begin. Door de bovenstaande tips te volgen, kun je een gelukkige, gezonde Duitse dog grootbrengen.

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 5 / 5. Aantal beoordelingen: 97

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!