...

Kwaliteitsvoer voor honden

hondenvoeding
4.5
(2)

Kies voor kwaliteitsvoer

De voorbereiding

Kwaliteitsvoer voor honden is van groot belang voor de basis van hun verdere leven

Uw pup heeft goede voeding nodig om een gezonde sterke hond te worden. Het is hierbij belangrijk dat u hem voeding geeft dat van goede kwaliteit is. Om te weten te komen welke voeding voor uw hond geschikt is kunt u advies vragen bij de dierenspeciaalzaak. Vind u deze niet objectief genoeg, dan kunt u ook uw dierenarts om advies vragen.

Kwaliteitsvoer is rijk aan eiwit, dit komt doordat het hoofdingredient in de meeste gevallen vlees is. Ondanks dat deze voeding duurder is, heeft u er minder van nodig omdat het voedzamer is. Op de lange termijn is het kwaliteitsvoer daarom vaak net zo duur als het goedkopere merk. Bovendien heeft uw hond minder kans om ziek te worden.

voeding

Waar moet ik op letten?

Fabrikanten van hondenvoer doen hun best om veilig en gezond hondenvoer te maken. Toch moet u er goed op letten welke ingredienten er in het voer zitten. Geef uw hond absoluut geen voer waar kleurstoffen inzitten. Ook hondenvoer met conserveringsmiddelen kunt u uw hond beter niet geven.

Zolang het eten goed uitgebalanceerd is kunt u hem het zijn hele leven geven. Af en toe een beetje variatie kan de hond meer plezier geven tijdens het eten. U kunt uw hond bijvoorbeeld 1 keer in de week i.p.v. droge brokken blikvoer geven.

Tips:

vinkGeef uw hond geen voeding waar kleurstoffen in zitten
vinkOok voeding met conserveringsmiddelen kunt u uw hond beter niet geven
vinkRaadpleeg uw dierenarts welke voeding het best bij uw hond past

Beoordeel dit artikel

Klik op een ster om te beoordelen

Gemiddelde 4.5 / 5. Aantal beoordelingen: 2

Wees de eerste om een beoordeling achter te laten!